Katalin Horvath

Quilter, Textile artist

dream-quilt.com
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Pinterest Social Icon
0
Tue, 06 Jul | Online Facebook Workshop

Újjászületés DST Workshop (Hungary)

Magyar nyelvű, DST tanfolyam.
Újjászületés DST Workshop (Hungary)

Time & Location

06 Jul, 10:00 – 17:00 CEST
Online Facebook Workshop

About the Event

Kedves Foltvarró Társak!

Nagy örömömre szolgál, hogy a tavalyi tanfolyam után az idén, ha a körülmények miatt nem is élőben, de legalább online megszervezhettük ezt a találkozót a magyar érdeklődők számára.

Ezen a tanfolyamon részletesen megmutatom és megtanítom a saját applikációs módszeremet, (a DST =Draw-Sew-Trim, azaz Rajzolj, Varrj, Vágj technikát), amely nagyon megkönnyíti, leegyszerűsíti az applikáció folyamatát, ugynakkor rendkívül pontos, részletekben gazdag eredményt tesz lehetővé.

Az alapmódszeren túl rengeteg dologról lesz szó. Megmutatom, mi mindenre használható ez a technika, hogyan kombinálható más technikákkal, milyen apró fogásokkal könnyíthetjük a munkánkat, hogyan dolgozhatjuk el szépen a széleket, milyen tűzésmintákkal díszítettem a saját munkámat. Természetesen mindenki felteheti a saját kérdését, amit ott helyben megbeszélünk vagy később írásban megválaszolok.

A tanfolyamról felvétel készül, amely a részt vevők rendelkezésére áll a későbbiekben is, vissznézhető lesz, valamint azok, akik az adott időpontban nem érnek rá, szintén csatlakozhatnak és utólag is megnézhetik a felvételt. Így könnyebb együtt dolgozni az útmutatással, mindenki a saját tempójában dolgozhat. Hozzászólásokra és kérdésekre a későbbiekben is van lehetőség, illetve a félkész, kész munkákat is mindenki megmutathatja a csoport tagjainak.

Két különböző minta közül lehet választani, de akár mindkettőt is elkészíthetik a résztvevők.

1.  Újjászületés falikép gyönyörű meleg színekkel vagy akár kék-zöld-ezüst változatban is.

2. A Szív Ékkövei című minta, amely falikép, párna vagy egyéb formában, szintén több szín variációban elkészíthető.

Várok mindenkit szeretettel.

Horváth Katalin

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Újjászületés DST Workshop
  £18
  £18
  0
  £0
Total£0

Share This Event