Katalin Horvath

Quilter, Textile artist

dream-quilt.com
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Pinterest Social Icon
0
Tue, 13 Jul | Online Facebook Workshop

Vadállatok kollázs - DST Workshop (Hungary)

Magyar nyelvű, DST tanfolyam.
Vadállatok kollázs - DST Workshop (Hungary)

Time & Location

13 Jul, 10:00 – 17:00 CEST
Online Facebook Workshop

About the Event

Kedves Foltvarró Társak!

Nagy örömömre szolgál, hogy a tavalyi tanfolyam után az idén, ha a körülmények miatt nem is élőben, de legalább online megszervezhettük ezt a találkozót a magyar érdeklődők számára.

Ezen a tanfolyamon részletesen megmutatom és megtanítom a saját applikációs módszeremet, (a DST =Draw-Sew-Trim, azaz Rajzolj, Varrj, Vágj technikát), amely nagyon megkönnyíti, leegyszerűsíti az applikáció folyamatát, ugynakkor rendkívül pontos, részletekben gazdag eredményt tesz lehetővé.

Az alapmódszeren túl rengeteg dologról lesz szó. Beszélünk a kollázs képek titkáról, színekről, anyag választásról, különböző módszerekről. Természetesen mindenki felteheti a saját kérdését, amit ott helyben megbeszélünk vagy később írásban megválaszolok.

A tanfolyamról felvétel készül, amely a részt vevők rendelkezésére áll a későbbiekben is, vissznézhető lesz, valamint azok, akik az adott időpontban nem érnek rá, szintén csatlakozhatnak és utólag is megnézhetik a felvételt. Így könnyebb együtt dolgozni az útmutatással, mindenki a saját tempójában dolgozhat. Hozzászólásokra és kérdésekre a későbbiekben is van lehetőség, illetve a félkész, kész munkákat is mindenki megmutathatja a csoport tagjainak.

Két különböző állat minta közül lehet választani, de akár mindkettőt is elkészíthetik a résztvevők.

1. Oroszlán.

2. Farkas.

Várok mindenkit szeretettel.

Horváth Katalin

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Újjászületés DST Workshop
  £18
  £18
  0
  £0
Total£0

Share This Event